Håller du med mig eller tycker du att jag har helt fel? Skriv gärna i kommentarerna vad du tycker om de ämnen som jag tar upp.

Här nedan kan du klicka på de ämnen som just du är intresserad av.

onsdag 7 januari 2009

Dr Phil har blivit sämre.

Vad har hänt med Dr Phil. Alltså inte mannen utan programmet. I början tog han upp vanliga ämnen som folk kunde relatera till eller lära sig något av men de senaste åren har han tappat många av de tittare han hade i början. I jakten på tittare tar han till mer och mer extrema ämnen, människor och rekvisita för att få tillbaka dem.

Han har en ny extra studio där han kan nå ut till tittarna direkt om det är någon stor nyhet som han kan kommentera bl.a Britney Spears. Han har även ett hus med massor av kameror likt Big Brother, där han bl.a trycker in en vit man som hatar svarta och en svart som hatar vita, en kristen som hatar alla som inte tror på gud och en som inte tror på gud som tycker alla kristna är idioter, och så försöker han få dem att bli sams. Något som mer och mer börjar likna Ricki Lake eller Jerry Springer.

Till råga på allt är hans fru är med som expert fast hon inte har någon utbildning. Roligt med hans fru är att i flera program kritiserar Phil personer som skönhetsopererat sig, men hans fru Robin är nog den som lagt sig under kniven flest gånger av de som någonsin varit i hans studio.

Jag hörde för ett tag sedan när några psykologer diskutera Dr Phil och jag blev förvånad över vad de tyckte om honom. Det visade sig att Phil är mycket erkänd psykolog och är en bland de främsta och var redan världskänd i dessa kretsar innan han slog igenom på TV.

Med detta i åtanke är det synd att Phils program mer börjar likna Ricki Lake istället för det program det en gång var. 2 stolar, en duktig psykolog som ville förmedla något till sin publik, en person med problem som folk kunde relatera till exempelvis dåligt självförtroende, mobbing, utbrändhet, sorgearbete mm.
Nä, stryk Dr Phils fru och hans söner från programmet, stryck dessa extrama ämnen och människor och gå tillbaka där allt en gång började, ju längre ifrån programmet glider från detta ju mindre tittare kommer han att få.

Inga kommentarer: