Håller du med mig eller tycker du att jag har helt fel? Skriv gärna i kommentarerna vad du tycker om de ämnen som jag tar upp.

Här nedan kan du klicka på de ämnen som just du är intresserad av.

söndag 18 januari 2009

Den stora övningskörningsdagen

Idag är det söndag och det är den typiska familjedagen då det är en lite mysig atmosfär med söndagar. Trivs man på sitt jobb så är det faktiskt en ganska bra dag. Det finns 3 saker som hör till en typsik familjesöndag.

1. Söndag är dagen då familjen samlas runt en köksbordet och äter en lite lyxigare husmanskost, något som man kan äta brunsås eller gräddsås till, kanske en älgstek eller något annat gott som tar lite extratid att laga.
2. Söndagar är dagen då familjen tar en lite längre Söndagspromenad. Kanske en egen favoritslinga eller så går man på tipspromenad med familjen och gissar hur många gummisnoddar som ligger i en burk.
3. Framförallt är söndagen den stora övningskörningsdagen. Det finns ingen dag i veckan som den gröna övningskörningsskylten syns ute på vägarna så mycket som på söndagar. Glada tonåringar som glider på vägen i exakt tillåtna hastighet då pappa påpekar att det är faktiskt 70km/h på den här vägen när deras tonårsbarn råkar ligga i 75km/h. Och det spelar ingen roll hur snabbt de än kör så blir de blir ändå omkörda av alla bilar då ingen tänker ligga bakom en övningskörare.

Glad Söndag

Inga kommentarer: