Håller du med mig eller tycker du att jag har helt fel? Skriv gärna i kommentarerna vad du tycker om de ämnen som jag tar upp.

Här nedan kan du klicka på de ämnen som just du är intresserad av.

tisdag 30 december 2008

Datingsidor på internet, tror inte det fungerar.

Det finns många fina historier och berättelser om hur par har träffats, ibland romantiska, ibland som om att det var förutbestämt. Folk träffas på jobbet, på en fest, i skolan, någon utekväll eller genom någon gemensam kompis,.

Något som ökar med åren är folk som letar kärleken på Internet. Sidor som Match, Spraydate, Be2, Dejtingguiden, Match4me, FirstDate, Motesplatsen, Shakemyworld, Parship, Meetic, Hittakarlek, Dromdejt är bara ett axplock av alla datingsidor som finns idag, och marknaden blir bara större och större.

Detta är företag som riktat in sig på singlar och gör reklam överallt och förklarar hur lätt det är att hitta kärleken likt Svenska spel gör reklam över hur lätt det är att vinna miljoner. Dock vet vi alla hur lätt det är att vinna en miljon. Samma sak är det med dessa datingsidor. Visste ni att datingsidor är den näst största marknaden på Internet i hela världen. Här finns det sjukt mycket pengar att tjäna och alla vill vara med och dela på kakan.

Enda anledningen till att dessa sidor finns är inte att de är så effektiva att hjälpa folk att hitta den rätta/rätte utan att det finns så mycket pengar att tjäna, framförallt genom annonsering.

Har någon hör talas om någon som hittat den rätta/rätte på dessa sidor? Har någon ens hör talas om en lyckad date efter att ha träffat någon från Internet?

Nä, vill du träffa någon att dela ditt liv med? slösa inte bort din tid, gör något som bevisligen har fungerat i urminnes tider.

Leta på jobbet, i skolan, på fest eller ta hjälp av en kompis.

1 kommentar:

Anders sa...

Håller helt med om att datingsidor inte skulle finnas om det inte var för att tjäna pengar. Detta är dock sant om i princip alla företag, tjänster och produkter i hela världen (förutom välgörenhet såklart). Det betyder ju inte att dessa tjänster och produkter inte fungerar. Däremot kan man ju argumentera om dejtingsajterna fungerar eller inte. Personligen tror jag inte att de skulle vara så populära om inte ganska många faktiskt hittade en partner på det sättet, bara min åsikt. Tack för en bra post!